<!-- Meta Pixel Code --> <!-- End Meta Pixel Code -->
Pizzanın En’leri

Pizzanın En’leri

Dünyanın en hızlı pizza ustası 14 pizzayı, 2 dakika 35 saniyede hazırlamaktadır. Bir saat içinde en fazla pizza hazırlama rekoru, 837 pizza ile Avustralya'da birpizzeriaya aittir. Josh Anderson adındaki Yeni Zelandalı adam, dünya rekorunu 30cm’lik pizzayısadece bir dakika ve 45 saniyede yiyerek kırmıştır.

Devamını Oku..
Kısa kısa Pizza…

Kısa kısa Pizza…

Dünya çapında her yıl 5 milyardan fazla pizza satılmakta. Dünyada, 3 ila 11 yaş arası çocuklar öğle ve akşam yemeklerinde diğer tüm yiyeceklerden daha fazla pizza tercih ediyorlar. Kadınlar, erkeklere oranla pizzalarında iki kat daha fazla sebze sipariş ediyorlar. Cumartesi gecesi pizza yemek için en popüler gece.

Devamını Oku..
Sağlıklı Pizza

Sağlıklı Pizza

Haftada bir kez pizza tüketmek, yemek borusu kanseri riskini azaltıyor!!! Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelebilir, ancak pizzanın beslenmeyle ilgili bazı faydaları var. Uluslararası Kanser Dergisi tarafından yayınlanan bir araştırmaya göre, haftada en az bir kez pizza yiyenlerin kansere yakalanma riski daha az. 

Devamını Oku..
Tarih sahnesinde	Pizza! -2-

Tarih sahnesinde Pizza! -2-

Dünya dışına ilk pizza 2001 yılında Uluslararası Uzay İstasyonuna (ISS) gönderilir! Pizza Hut reklam amacıyla, Uluslararası Uzay İstasyonuna 15 cm’lik salamlı bir pizza sunmak için Rus Uzay Ajansı'na bir milyon dolardan fazla para öder...

Devamını Oku..
Tarih sahnesinde	Pizza! -1-

Tarih sahnesinde Pizza! -1-

Bahçeşehir’in en iyi pizza ve İtalyan restoranı olarak, sizlerle küçük bilgi paylaşımlarında bulunmayı da misyonumuz arasına ekledik. Enfes lezzetlerimizle damağınıza hitap ederken, aynı zamanda dimağınızı da beslemek istedik. Pizzanın tarihsel serüveni hakkında kısa kısa…

Devamını Oku..
Focaccia

Focaccia

Pizza... Tarihi, insanların gözleme yapmaya başladığı antik çağlara kadar dayanan, günümüzün vazgeçilmez yemek kültürü…

Devamını Oku..